Vinterförvaring

Vinterförvaring av din hoj.

Hur mår din Mc egentligen?

Det har varit en lång säsong och mc’n har förhoppningsvis använts flitigt. Nu är det snart höst igen, vare sig vi vill eller inte. Då är det dags att tänka på det bästa man har, (nåja, det näst bästa då.) Så slipper man stå där efterklok i vår när verkstan är fullbokad. Dessutom så mår mc’n mycket bättre med nya oljor mm i systemen.

Vinterförvaring av din Hoj?

Passa på att lämna in din mc för service/reparation eller andra åtgärder nu i höst, och du får 20% rabatt på allt arbete. Självklart så ställs mc’n i uppvärmt och torrt utrymme, och batteriet demonteras och underhållsladdas under vintern. Vinterförvaringen kostar 250:-/månad, underhållsladdning av batteri ingår självklart. Vi kan ev. ombesörja hämtning av din mc till en låg kostnad. Allt din mc behöver, kan lika bra göras nu som till våren.
Det kommer inte att bli billigare.

Erbjudanden i Butik & Verkstad!

Vi har diverse udda hjälmar, handskar annat smått och gott som vi vill rensa ut ur lagret, och säljer detta till priser långt under normala nettopriser.
Kolla in på Hemsidan

Bäst i Sverige?

Vi satsar på att bli Sveriges bästa Suzuki verkstad, med personlig service åt alla. Vi har arbetat med Suzuki mc ända sedan 1981, och kan påstå att vi kan Suzuki mc. Vi nekar självklart inte till att ta emot andra fabrikat, men lägger vårt mesta krut på Suzuki. Inga problem är för små eller för stora, har ni något
som behöver åtgärdas, tveka inte att ta kontakt med oss.

Lämna ett svar

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!